Uw glazenwasser in de gemeente Roermond en Roerdalen

Glazenwasser Roerdalen

Glazenwassen is niet uw favoriete taak waarschijnlijk? U moet eerst al uw materiaal verzamelen, u moet op en af de ladder kruipen en na enkele uren zwoegen en zweten merkt u dat er nog steeds strepen op de ramen zitten. Glazenwasser Roerdalen neemt die taak graag uit uw handen. Wij willen een betrouwbare partner zijn, die ervoor zorgt dat uw woning of bedrijfspand steeds verzorgd oogt.
Glazenwassersbedrijf Roerdalen staat tot uw dienst en we kunnen veel meer voor u betekenen dan enkel glazenbewassing...

Wie zijn we?

Tevredenheid, kwaliteit en veiligheid zijn de drie pijlers waar onze organisatie op is gericht. Niemand heeft graag dat zijn woning er onverzorgd bijligt, dat is ook de reden waarom velen tegenwoordig een poetsfirma inschakelen. Er zijn echter nog maar weinig mensen die zich ook bezighouden met de buitenkant van de woning. Nochtans, zorgt de buitenkant van de woning voor de eerste indruk. Propere glazen, verzorgde zonnepanelen en nette dakkapellen geven uw woning meteen een heel andere uitstraling. Het is zelfs zo, dat uw woning meer waard wordt door ze goed te onderhouden.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare glazenwasser uit de regio Roerdalen en Roermond? Zoekt u iemand die een totaalpakket kan bieden voor uw glazenbewassing? Wilt u alleen maar in zee gaan met een punctuele partner? Dan bent u bij glazenwasser Roerdalen aan het juiste adres. Wij kunnen al uw ramen wassen van op de grond, tot maar liefst 13 meter in de lucht. Daardoor zijn wij de ideale partner voor zowel particulieren, als voor bedrijven, als voor andere instellingen.

Voor de glazenbewassing maken wij uitsluitend gebruik van kwalitatieve en 100% biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Deze middelen zijn veilig voor uw ramen en het milieu. We bieden u zowel de mogelijkheid om éénmalig uw ramen en de bijhorende faciliteiten te komen reinigen, als een mogelijkheid tot periodieke reiniging, waarbij we meermaals bij u terugkomen.

Glazenwasser in Roermond

Zoals ik daarnet al aanhaalde, kan glazenwasser Roermond meer voor u betekenen dan enkel glazenbewassing. U kan ook bij ons terecht voor een professionele reiniging van uw dakgoten en dakkapellen. Het is mogelijk dat er zich heel wat vuil ophoopt op die plaatsen hoog boven de grond. U zal er niet meteen last van hebben, maar het is wel mogelijk dat uw dakgoot verstopt raakt, wat verschillende problemen met zich kan meebrengen. Daarnaast bieden wij ook een reinigingsservice aan voor uw zonnepanelen. Om een optimaal rendement te kunnen behalen, is het namelijk belangrijk dat de panelen kraaknet blijven. In principe staan wij open voor elke aanvraag die te maken heeft met de outdoor reiniging van uw pand. Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen.